Frivilligmesse på UC Syd

I samarbejde med Frivillighuset Vindrosen arrangerer UC Syd en frivilligmesse onsdag den 2. maj 2018 fra klokken 10 – 12 på UC Syd i Esbjerg.

UC Syd pressebillede mindre version

Formålet med messen er:

  • At i som frivillig forening kommer i kontakt med så mange forskellige studerende og undervisere som muligt.
  • At oplyse de studerende om hvad i kan bidrage med i forhold til deres fremtidige job.
  • At rekruttere studerende til frivilligt arbejde.
  • At oplyse sårbare studerende om de muligheder, der findes i de frivillige foreninger i Esbjerg.
  • At skabe en dialog mellem jer som frivillig forening og underviserne på UC Syd, med henblik på et fremtidigt samarbejde.

UC Syd stiller borde og stole til rådighed og så kan foreningerne selv medbringe roll ups, brochurer osv.

Det tilrådes, at der kommer 1-3 frivillige fra hver forening.

Tilmeldingsfristen er mandag d. 9. april 2018. Man kan tilmelde sig ved Isabella Friis, projektleder og praktikant hos Studenter Fokus UC Syd, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 72 66 28 82.

Adressen er Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø.

 

Til frivilligmessen kan man møde studerende fra følgende uddannelser på UC Syd Esbjerg:

Administrationsbachelor

Her uddannes administrative medarbejdere, som får tandhjulene til at køre rundt og spille sammen. Administrationsbacheloren uddannes til at igangsætte og lede projekter og finde nye løsninger. De har samtidig en bred viden om politik, samfund, økonomi og jura. Administrationsbachelorer er et vigtigt bindeled som skaber sammenhænge og kommunikerer på tværs.

Bioanalytiker

Bioanalytikere analyserer forskellige ting indenfor sundhedsvæsenet. F.eks. Typer af infektioner og hvilken bakterie er der tale om. Bioanalytikerens svar, hjælper lægen til at stille en diagnose. Bioanalytikere er kendetegnet ved at være nysgerrige, præcise og arbejder ofte i kulissen.

Ergoterapeut

Ergoterapeuter hjælper mennesker der er fysisk, psykisk eller socialt udfordrede, med at få en velfungerende hverdag. Ergoterapeuter kan se den enkeltes udfordringer og har redskaberne til at rådgive, forebygge og skabe individuelle løsninger. Det kan f.eks. være indretning af hjemmet der skal justeres eller at hjælpemidler på arbejdspladsen er nødvendige. Ergoterapi handler om at gøre mennesker så selvhjulpne som muligt.   

Fysioterapeut

Fysioterapeuter ved hvordan kroppen fungerer og reagerer. Fysioterapeuter kan finde årsager til bevægelsesindskrænkning og hjælpe dem med at genvinde bevægelsen. Fysioterapeuter har også kendskab til psykologiske elementer. De er i kontakt med folk fra alle samfundslag og i alle aldre og gennem uddannelsen lærer de at håndtere dette. 

Jordemoder

På jordemoderuddannelsen arbejdes der med graviditet, fødsel og barsel. Jordemoderen har en central rolle i perioden hvor et nyt barn bliver til. Jordemoderen har mod og lyst til at tage ansvar, og hjælper familier i både deres lykkeligste og sværeste stunder.

Pædagogisk assistent

En pædagogisk assistent kan sætte aktiviteter i gang og reflektere undervejs. De kan samarbejde og understøtte pædagogernes vigtige arbejde. De kan motivere, støtte og yde omsorg. Den pædagogiske assistent kan desuden håndtere konflikter, vejlede om kost og motion og skabe tryghed.

Pædagog

Pædagoger sikrer trivsel, udvikling og læring. Pædagoger er støttende, nogle man kan betro sig til og samtidig kan de hjælpe med at flytte grænser. At arbejde som pædagog kræver engagement og indlevelse.

Lærer

På læreruddannelsen bliver man specialiseret i bestemte fag og samtidig lærer man at sætte struktur og rammer for andre. Lærere er desuden gode til at formidle.

Laborant

Hver dag er fyldt med kemi. Det er laboranterne der tester og kvalitetssikrer vores produkter inden de når ud til os som forbrugere. Laboranter laver kemisk og mikrobiologisk analysearbejde og laver derudfra deres sikring af vores produkter, medicin, cremer osv.

Socialrådgiver

Som socialrådgiver kan man arbejde med socialt arbejde indenfor mange områder. Socialrådgiveren kan koordinere samarbejder mellem flere faggrupper. Socialrådgivere møder ofte borgere med tunge problemstillinger. Socialrådgiveren har en forståelse for de mekanismer der fører til sociale problemer og til de indsatser der kan hjælpe.

Sygeplejerske

Sygeplejersken bliver uddannet til at give den bedst mulige sygepleje til mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag, i forskellige situationer og til mange forskellige behov. Sygeplejersken har overblik, er professionel og har altid patienten i centrum.

Udskriv Email

Søg