§ 18 samarbejdsmøde d. 3. maj

Vil din forening gerne lave fællesaktiviteter sammen med andre foreninger i 2019? Mangler I penge til at gennemføre jeres idéer? Mangler I nogen at samarbejde med?

Så kom og hør om mulighederne for at søge om § 18 støtte til fællesaktiviteter i 2019 og mød andre foreninger, som I kan samarbejde med, torsdag d. 3. maj kl. 19-21. I Frivillighuset Vindrosen, Exnersgade 4, Caféen

§ 18 pulje - giver nye muligheder for samarbejde

Sociale foreninger og organisationer kan ansøge om § 18 støttemidler ved Esbjerg Kommune jf. lov om social service. Ansøgningen af §18 støtten skal afleveres senest den 1. oktober 2018.

Som noget nyt kan foreninger gå sammen om at søge støtte til fælles aktiviteter op til 50.000 kr. Denne mulighed blev indført i 2017, men lidt for sent til at nogle kunne nå at finde sammen med andre foreninger og søge disse midler. Derfor giver Frivillighuset Vindrosen vores medlemsforeninger mulighed for i god tid at kunne mødes og drøfte, hvilke fælles aktiviteter de gerne vil samarbejde med andre om i 2019.

Tilmelding:

Frivillighuset Vindrosen vil være vært med kaffe og kage.

Tilmelding skal ske senest mandag den 30. april på telefon 7545 7085 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udskriv Email

Søg