Nyt medlem af Frivillighuset Vindrosen: Hele Danmarks Familieklub

Frivillighuset Vindrosen får løbende nye medlemmer. En af de seneste er Hele Danmarks Familieklub.

”Hele Danmarks Familieklub samler familier til fællesspisning, leg og aktivitet for at give familier muligheden for at stoppe op, sætte familien først, opleve nye fællesskaber og gøre en forskel for andre”, skriver klubben i sin brochure.

- Konceptet i Esbjerg er, at tilmeldte familier kan komme dumpende kl. 15, hvor man laver noget sammen med andre familier og til sidst spiser sammen. Det er forskelligt, hvor planlagt det er. Sommetider finder vi bare på noget løbende. Det slutter lidt i 19, så børnene kan komme hjem i seng i god tid, forklarer Thomas Rødgaard Poulsen.

Manglede en klub for eneforældre

Thomas Rødgaard Poulsen startede en afdeling af Hele Danmarks Familieklub i Esbjerg sammen med en ansat i KFUM og KFUK, fordi han syntes, der manglede en klub for familier med eneforældre.

- Jeg er alene med mine to børn hver anden uge og kunne godt tænke mig at have noget socialt sammen med nogle andre forældre. Det behov snakkede jeg med KFUM og KFUK om og de var enige med mig i, at der var et behov i Esbjerg for sådan en klub, forklarer han.

- Det er meget uformelt og stille og roligt. Tanken er, at det skal være lidt, som hvis man fik besøg af nogle venner, der også havde børn. Der er vi ikke helt endnu, men vi har også kun været i gang i et års tid. Men vi begynder at kende hinanden, siger han.

Når der er færrest, kommer der 10 medlemmer, når der er flest, omkring 30.

- Hvis man har interesse i at være med i en familieklub er man nok nødt til selv at starte en klub, for vi har ikke rigtig plads til flere medlemmer, siger Thomas.

- Men hvis man kontakter Hele Danmarks Familieklub, kan de hjælpe med at sætte en ny klub i gang.

Læs mere om klubben og find kontaktoplysninger her:

https://www.vindrosen-huset.dk/hjaelp-til-dig/find-forening/item/hele-danmarks-familieklub

Udskriv Email

Søg