Mandlige rollemodeller søges

Børns Voksenvenner

Ventelisten hos Børns Voksenvenner med drenge, som savner en voksen ven i dagligdagen, er efterhånden blevet lang. Derfor lancerer foreningen en kampagne, som skal få flere mænd til at blive frivillige voksenvenner.

Mand dig op! hedder kampagnen, som foreningen Børns Voksenvenner kører i uge 37 - 39. Hvis alt går som håbet, kan nogle af de efterhånden mange drenge, som savner en voksen mandlig rollemodel, få sig en voksenven.

- Hvis man er enlig mor og har travlt, så kan ens dreng godt mangle en mandlig rollemodel, som man kan have det sjovt og trygt sammen med, siger Simone B. Kristensen, som selv er voksenven og frivillig kommunikationsmedarbejder i Børns Voksenvenner.

- Der kan en mand være der for drengene, og lave nogle af de ting, som en far eller storebror nu engang typisk laver. Det eneste man skal have, er menneskeligt overskud, lyst og tid til overs, siger hun.

- Det er ikke kun i Esbjerg, at vi mangler mandlige voksenvenner. Tendensen er den samme i hele landet og derfor kører kampagnen også flere andre steder, forklarer hun.

Event på Torvet

Den mest synlige del af kampagnen bliver en event den 28. september på Torvet. Her opstilles en oppustelig boksering og den gode gamle slå-maskine, hvor man skal slå en stor hammer hårdt ned på en knap og få klokken til at sige ”ding”.

Derudover bliver der radiointerview, en Facebook-konkurrence med endnu ukendt præmie og frivilligjob-opslag på Frivilligjob.dk og Linked-in.

Læs mere om Børns Voksenvenner her

Udskriv Email

Søg