Er I interesserede i et kursus i sociale medier?

Af PR- og foreningskonsulent Janus Valsted

I november var jeg til et kursus i sociale medier. Det var jeg sammen med cirka 20 frivillige fra forskellige sociale foreninger rundt omkring i landet. Det var et meget lærerigt og spændende kursus, som vi alle fik noget ud af trods vores forskellige udgangspunkter.

Men det foregik i Aarhus og havde kun et begrænset antal pladser, hvilket gør det noget besværligt for vores medlemsforeninger at deltage i. Det synes vi, er synd, når man nu kan bruge det til så meget.

Derfor vil vi prøve at få kurset her til byen. Men der er rift om pladserne, og samtidig skal der komme mindst 15 personer til et kursus, for at det kan blive udbudt lokalt. Derfor vil vi gerne på forhånd høre, hvor stor interesse, der er for at få et kursus i brug af sociale medier i en forening til byen. Så kan vi nemlig søge kurset lige så snart det eventuelt bliver udbudt igen.

Kurset forventes at vare seks timer og I kommer især omkring brugen af Facebook, men også andre sociale medier som Instagram og der er rig lejlighed til at stille spørgsmål. Niveauet er for lettere øvede og opefter.

I kan desuden forvente at få redskaber til at lægge en strategi for brugen af sociale medier.

Hvis i tænker, at det kunne være interessant for jer, så giv os lige et praj på:

M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

T: 7545 7085

SU Senest 10. januar

Forventet afholdelse i marts.

Udskriv Email

Søg