Frivilligmesse 2. maj 2019 på UC-Syd

Frivilligmesse2018

Den bedste måde at rekruttere frivillige på, er at spørge folk ansigt til ansigt. Det får Vindrosens medlemsforeninger nu mulighed for at gøre, når UC-Syd lægger lokaler og nysgerrige studerende til en frivilligmesse.

Af PR- og foreningskonsulent Janus Valsted

Torsdag den 2. maj kl. 11 - 13 kan 25 foreninger stille sig op ved en stand og fortælle om sig selv og om muligheder og fordele ved at blive frivillig i lige netop deres forening. Frivilligmessen er et initiativ fra de studerende selv, så man kan forvente interesse. Interessen for frivillighed hos de studerende skyldes blandt andet, at frivilligt arbejde i en social forening lægger sig meget tæt op ad flere studieretninger som fx pædagog-, lærer- og socialrådgiverstudierne. De studerende ser en mulighed for at styrke og udvide deres kompetencer i en frivillig social forening.

Forbedringer i forhold til frivilligmessen i 2018

Det er anden gang, vi afholder frivilligmesse i samarbejde med UC-Syd. På den første messe 2. maj 2018 fandt flere foreninger frivillige, men den efterfølgende evaluering viste, at der var plads til forbedringer.

  1. I 2018 lå messen fra kl. 10 – 12, hvor mange studerende havde travlt med at komme fra A til B, så de ikke fandt tid til at deltage i messen. Derfor lægges messen i år ”rundt om” de studerendes frokost kl. 11 -13, så de vil have mere tid til at snakke med jer.
  1. UC-Syd vil gøre mere for at oplyse deres studerende om messen og opfordre dem til at deltage.

Tilmelding senest 1. april

Tilmeld jer frivilligmessen her

Krav: man skal oprette et opslag på frivilligjob.dk

Når man tager en beslutning om at blive frivillig, skal der ske noget. Beslutningen skal blive til virkelighed forholdsvis hurtigt, så man ikke bliver skuffet og finder på noget andet at lave. Det var der desværre nogle tilfælde af i 2018 og det synes vi er ærgerligt. Derfor er det i år et krav fra vores side, at man skal have et opslag på frivilligjob.dk for at deltage i messen.

Inden man melder sig til frivilligmessen senest 1. april kl. 12, skal man derfor have oprettet et frivilligjob-opslag på www.frivilligjob.dk

Er man i tvivl om, hvordan man laver et frivilligjob-opslag, kan man enten kontakte PR- og foreningskonsulent Janus Valsted på telefon 7545 7085, mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller man kan tilmelde sig vores frivilligjob-workshop den 14. marts kl. 15-17, hvor man kan lære at lave et opslag.

Tid og sted
Torsdag den 2. maj kl. 11 - 13
UC-Syd, degnevej 16, 6705 Esbjerg

Udskriv Email

Søg