Mandecentret flytter og udvider

Kongensgade 39

Efter halvandet år med fuldt hus udvider Mandecentret fra fem til 12 pladser i botilbuddet. Der bliver desuden bedre mulighed for rådgivning af mænd, der er i krise efter skilsmisse og brudte parforhold.

Af PR- og foreningskonsulent Janus Valsted

Siden 2017 har Mandecentret hjulpet mænd med at få overblik og styr på deres liv både før, under og efter endt parforhold. Det sker gennem rådgivning af mænd, som møder op på kontoret, men også i form af botilbud for dem, der har brug for et sted at bo i en kortere periode. Behovet har dog vist sig at være større end kapaciteten og Mandecentret har måttet afvise over 20 mænd, som havde brug for botilbud siden åbningen i 2017.

Ny adresse i Kongensgade 39

Hidtil har Mandecentret haft både kontor og botilbud i Smedegade.

- I Smedegade har vi har kun et kontor til tre ansatte, så det er svært at tage samtaler med mænd, som kommer ind for at få råd og vejledning. Det betyder også, at der først er plads til vores frivillige, når de ansatte har fri, siger Teddy Jalk, som er forstander i Mandecentret.

- I vores nye lokaler i Kongensgade får hver ansat et kontor og der bliver også et lokale til de frivillige. Det betyder, at vi får meget bedre muligheder for at hjælpe og tage individuelle og uforstyrrede samtaler, siger han.

Syv nye pladser i botilbuddet

Når de sidste møbler er blevet flyttet, kommer der til at være botilbud på to adresser.

- Vi udvider antallet af pladser i botilbuddet i Smedegade fra fem til syv og får fem nye pladser på vores nye adresse i Kongensgade, så vi kommer op på 12 pladser i alt i vores botilbud, forklarer Teddy Jalk.

Åbningsreception 2. april

Der bliver afholdt en åbningsreception 2. april kl. 14.30 – 16.30, hvor borgmester Jesper Frost Rasmussen holder en tale.

Læs mere om Mandecentret og find kontaktoplysninger:

https://www.vindrosen-huset.dk/hjaelp-til-dig/find-forening/item/mandecentret

Udskriv Email

Søg