Nyt tilmeldingssystem hos Vindrosen

Som nogle nok allerede har bemærket og benyttet sig af, er vi i gang med at indkøre et nyt tilmeldingssystem til vores arrangementer. Programmet hedder NemTilmeld og gør det hurtigere og mere overskueligt at tilmelde sig Vindrosens arrangementer, fordi det er nemmere at aflevere relevant info som fx foreningsnavn, deltagerantal osv. De fejl og misforståelser, som tidligere kunne snige sig ind i tilmeldinger via mail og telefon, skulle der gerne blive færre af.

Det betyder, at der bliver sparet en masse tid. Både for jer, som ikke skal bruge tid på at ringe eller skrive en mail, og for os, som ikke længere manuelt skal oprette tilmeldingslister.

I fremtiden vil I stadig modtage invitationer til arrangementer fra os som mail. I stedet for at besvare denne, skal i nu blot benytte jer af det link, som vi indsætter. Og så er det ellers bare at udfylde de ønskede punkter. Hvis I har spørgsmål, er I selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os på telefon 75457085 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.

Udskriv Email

Søg