Foreningen Mennesker Mødes har ledige pladser på bustur til Toscana

mennesker mødes

Foreningen Mennesker Mødes forebygger ensomhed og fremmer sundhed hos sine 235 medlemmer M/K. Det gør de blandt andet ved at arrangere motionsaktiviteter, fester, udflugter, foredrag, koncerter og ferieture.

Af PR- og foreningskonsulent Janus Valsted

Er man til fysisk aktivitet kan cykelture, traveture, Outdoor Sommerfitness, gå eller løb med i Vestkystløbet måske have interesse. Er man mere interesseret i motion for trommehinderne, kan man måske i stedet overveje koncert med Esbjerg Brass Band, Duo KlaSiRuLa, sangeftermiddag med Grundtvigskirkens 50-års jubilæumssalme eller generalprøvekoncert for MGK-elever.

10. april er der desuden et foredrag i Frivillighuset Vindrosen med Mette fra For Tyk Til Vila, som med humor og selvironi fortæller om sin rejse fra at være for tyk til tøj af mærket Vila til at smide 75 kilo.

Årets helt store begivenhed i foreningen er dog sommerens ni-dags bustur med halvpension til Toscana. De første to dage går med at køre gennem Tyskland indtil man på tredjedagen ”lander” i kurbadsbyen Montecatini Terme. Herfra tager man på udflugt til Pisa, Lucca, Siena og naturligvis Firenze, hvor man kan opleve de mange seværdigheder, som især renæssance-tiden har præget Toscana med.

Der er stadig cirka 20 ledige pladser på turen. Hvis man har lyst til at være med, skal man melde sig ind i Foreningen Mennesker Mødes. Det koster 50 kroner årligt at være medlem.

Læs mere og find kontaktoplysninger på hjemmesiden www.menneskermødes.dk

Udskriv Email

Søg