Brug Vindrosens tilmeldingssystem ved større arrangementer

Af PR- og foreningskonsulent Janus Valsted

11 sms’er, 14 e-mails, 5 mundtlige tilkendegivelser, 3 beskeder på Messenger og en lap papir fordelt på 4 forskellige foreninger og kontaktpersoner, hvoraf den ene er på ferie – for slet ikke at nævne betaling for at deltage.

Når flere foreninger går sammen om at stable et arrangement på benene, kan tilmeldingerne hurtigt blive noget bøwl at administrere, fordi folk måske tilmelder sig til hver deres forening og på hver deres måde.

Derfor tilbyder Frivillighuset Vindrosen nu, at vores medlemsforeninger kan bruge vores tilmeldingssystem Nemtilmeld, hvis mindst tre foreninger går sammen om at lave et større arrangement.

Fordelen er, at alle – uanset forening – melder sig til samme sted og på samme måde, hvilket reducerer risici for fejl og misforståelser.

Når tilmeldingsfristen er overskredet, giver vi den anførte kontaktperson en samlet liste over de tilmeldte deltagere og vi udbetaler evt. penge til det oplyste kontonummer. Deltagere kan kun betale via dankort.

Hvis man ønsker at bruge Vindrosens Nemtilmeld, skal man udfylde dette skema og sende det på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller indlevere det hos os i Exnersgade 4.

Se Vindrosens kommende arrangementer på Nemtilmeld her: https://frivillighusetvindrosen.nemtilmeld.dk/

For at bruge Vindrosens Nemtilmeld skal man udfylde dette skema og sende det til os.

Stort ønske om samarbejde blandt foreninger

En af grundene til at Frivillighuset Vindrosen tilbyder denne service er for at fremme samarbejdet mellem vores medlemsforeninger, hvilket vi har erfaret, at der er stor interesse for. Ofte kan foreninger ikke løfte opgaven med at arrangere fx større foredrag, udflugter mv. alene.

Da det samtidig kan være svært at finde en forening at arbejde sammen med, har vi desuden startet en Facebook-gruppe, kaldet Vindrosens Forum, hvor man let kan komme i kontakt med andre foreninger. Vindrosens Forum kan man bruge både til erfaringsudveksling og til at finde samarbejdspartnere.

Tryk på linket herunder og anmod om at blive medlem via den blå knap på billedet.

https://www.facebook.com/groups/2518729871687621/

  • Læst: 823

Esbjerg

Exnersgade 4
6700 Esbjerg
Telefon 7545 7085
Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Træffetid:
Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-15
Tirsdag kl. 10-17

Ribe

Tangevej 6D
6760 Ribe
Telefon 7545 7085
Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Træffetid:
Tirsdag i ulige uger kl. 15-17

Bramming

Jernbanegade 8
6740 Bramming
Telefon 7545 7085
Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Træffetid:
Tirsdag i lige uger kl. 15-17